13.08.2008 г., 7:14 ч.

Себеотрицание 

  Поезия » Бели стихове
584 0 15

 

 

 

Не се обръщай...

До края изиграй ролята...

Не се издавай,

сълзите преглътни с болка...

Не се разколебавай,

стреляй със силни думи в любовта...

Егоизма си преодолей,

дай шанс на една мечта...

Да оковеш в тъга душата си,

за да дадеш свобода...

Да впиеш нокти в сърцето си,

за да спре да повтаря "ела"...

Че си ненужен спомен внуши си,

разбий предчувствието, че това е грешка...

Забрави малко за себе си,

забрави за малко за дъжда...

Може би малко е сърцето ти,

а любовта е птица, сънува небеса...

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??