8.01.2017 г., 23:29 ч.  

Себевъпроси 

  Поезия » Друга
1132 0 3

 

Светло стана ли навън?

Птиченцата нежни чувам.

Пеят си! Тъй приятен звън,

 

© Нора Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??