13.02.2008 г., 10:11 ч.

Сечко-Бечко 

  Поезия » За деца
732 0 9

СЕЧКО-БЕЧКО

 

Сечко-Бечко, моля, спри!

Брадвичката прибери!

Догодина пак ела.

Ще те чакаме с шейна.

Нова песничка сега

пеят малките деца:

"Щъркелчо, ела, ела!

Доведи ни пролетта!"

А ти, Сечко, не тъжи.

Приготви се и тръгни.

Догодина се върни.

Ще си дойдеш пак, нали?

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??