21.07.2009 г., 11:18 ч.

Седем... 

  Поезия
868 0 14

Седем

ризи ще раздам

на ближните.

(Ще отбележа

свойто съществуване!)

Нека не чертаят дните ми.

Някак все ще се оправя,

с себе си.

...

Седем

рани със любов

ще излекувам,

за да са щастливи дните ти.

Седем

извора до дъно ще изпия.

Седем пъти ...

заедно ще се надбягвам

със вълните,

за да сбъдна с теб

мечтите си.

Седем

океана ще преплувам,

за да съм при тебе на разсъмване.

Седем

рози ароматни ще откъсна,

за да ти напомнят все за мене.

... Седем

пъти аз ще те целуна,

за да съм със тебе ...

на разсъмване.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??