Благодаря на Даниела (danda) за вдъхновението.
"четири дълги цигари с луната,
четири ярки звезди за разпятие,
четири празника, с липсваща дата,
четири бездни, с небе за отплата"
Даниела ( danda)
Седем тайни, от теб несъбудени,
седем страха, далече прокудени.
Седем пъти по седем надежди,
седем ласки стремително нежни.
Седем мига, грижливо събрани,
седем спомена - светещи рани.
Седем сълзи, забравени в здрача.
Седем струни – китарата плаче.
Седем пъти до смърт те обичах.
Осми... няма да има, момиче!
© Нина Чилиянска Всички права запазени
Поздрав!