May 11, 2012, 12:18 PM

Седем 

  Poetry » Love
589 0 6

Благодаря на Даниела (danda) за вдъхновението.


                                                       "четири дълги цигари с луната,
                                                       четири ярки звезди за разпятие,
                                                       четири празника, с липсваща дата,
                                                       четири бездни, с небе за отплата"

 

                                                       Даниела ( danda)

 

 

Седем тайни, от теб несъбудени,

седем страха, далече прокудени.

 

Седем пъти по седем надежди,

седем ласки стремително нежни.

 

Седем мига, грижливо събрани,

седем спомена - светещи рани.

 

Седем сълзи, забравени в здрача.

Седем струни – китарата плаче.

 

Седем пъти до смърт те обичах.

Осми... няма да има, момиче!

 

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??