20.05.2014 г., 22:54 ч.

Седем демона 

  Поезия » Друга
425 0 0

Седем демона над нас кръжат,

с грабливите си хищни нокти

чакат стъпка грешна, за да връхлетят…

кръвта ни да разлеят в черни тъмни локви.

Седем демона в сърцата стържат -

вени, мисли и мечти превръщат във мъгла,

отнемайки ни шанса да узнаем как ни лъжат,

превръщайки и най-светлата природа в черна и изгубена съдба.

Седем демона разяждат ни отвътре бавно,

искайки от нас пари и вещи… Власт -

карайки всичко живо да поиска да умре безславно,

предавайки и задоволявайки всяка тяхна Страст…

А пътищата с трупове осеяни,

с мъртвите мечти на някога велик народ,

кълвем и просим, продаваме душите си,

молим за спасение… а не спираме да храним всеки свой порок…

© Цвети Димчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??