10.01.2008 г., 1:37 ч.

Седем гилзи 

  Поезия
755 0 15

(Днес)

Градът е глухотата на сезоните.
За всяка вена, доза е градът.
И улиците с пулс локализиран
пресичат се след ъгъла във детска гръд.

 

(След... днес)

Педофилите в бездомие ги коронясват.
Надървени, очите им скимтят.
А кучката е позитивна и не бърза,
защото слепите се раждат в късен дъжд.

 

 

(Седмият)

Денят хрипливо реанимира
на онкоболната в оголения нерв.
Прегракнали. Аморфни. Посинели.
Котилото се беси с пъпна връв.

 

 

 

 

(Цел)

Малодушие е смърт във седем гилзи.
По есенно откърмени звънци кънтят.
А моргата е истинската (входна) рана,
конвулсно свита в некролог.

 

 

(Рикошет)

Вината на предателя е спусък.
За всеки кръст, Великден е абсцес.
А в кучката е сухо от бездушие,
защото днес,
куршумът е за твоето дете.

© Киара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??