16.08.2008 г., 17:37 ч.

Седем шепи (твоите) 

  Поезия » Любовна
1373 0 15
 

 

Седем шепи (твоите)

 

Аз съм цялата

      шепа нежно дихание,

      шепа трепет,

      шепа признание,

      шепа смях,

      шепа безумие,

      шепа грях,

      шепа нектар...

      ...

Жаден ли си още?

 

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1501 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??