16.11.2009 г., 0:37 ч.

Седемцветна дъга 

  Поезия
575 0 1

Пъстра дъга появи се,

докато валеше летният дъжд,

аз зная, вълк се развежда,

а мечката взема си мъж.

 

Блести дъгата красива,

свързва два къса земя.

Гледам я и се чувствам щастлива,

послушна и много добра.

 

Дъга седемцветна в небето

искри с най-яркия цвят.

В момиче превръща момчето,

преобразява целия свят!

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??