20.01.2009 г., 7:02 ч.

Седока (пролетно) 

  Поезия » Източни форми
424 0 1
Вятърът пее.
Пролетта се събуди,
нов живот за да даде.
Всичко е цветно.
На нимфата с песен,
нов път поемам и аз
.

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??