10.04.2011 г., 22:25 ч.

Сега 

  Поезия
1488 0 45

Тъжна пеперуда, привлечена от пламък.

Напукана земя, копнееща за дъжд.

Стрък трева, вехнещ от омара.

Море, подгонено от отлива.

Дърво, огънато от бурята.

Клада, изгаряща мечти.

Изгревът без слънце.

Огледало без лице.

Давещият дъжд.

Кървав залез.

Това съм аз.

Днес, сега.

Сама...

 

 

10.04.2011

© Силвия Райчева Сеймира Дони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??