Какво е настоящето без минало.
Всеки от нас има минало.
Но важно е само СЕГА.
Сега са твои моите тяло и душа.
Сега съм с теб и ти си с мен.
Не е от значение вчерашният ден.
Да гледаме в бъдещето - ДА,
но да не забравяме и СЕГА.
© Стефания Игнатова Всички права запазени