Dec 17, 2011, 12:43 PM

Сега 

  Poetry
508 0 0

Какво е настоящето без минало.

Всеки от нас има минало.

Но важно е само СЕГА.

Сега са твои моите тяло и душа.

Сега съм с теб и ти си с мен.

Не е от значение вчерашният ден.

Да гледаме в бъдещето - ДА,

но да не забравяме и СЕГА.

© Стефания Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??