11.02.2008 г., 15:39 ч.

Сега и завинаги 

  Поезия » Любовна
1185 0 5


Сега едно последно нещо искам да ти кажа,
сега, след толкова години, сърцето си да ти покажа.
Сега не съм момичето, което ти познаваше.
Сега са чужди устните, които ти целуваше.

Сега съм друга, променена.
Сега от миналото съм отдалечена.

Със тебе нещо в мен угасна.
Без тебе промених се в тази тъмнина ужасна.
Сега сама се лута Другата уплашена.
Сега и винаги ще търси да е в тебе сгушена.
При тебе иска най-накрая да се утеши.
За тебе се озърта, в мрака името ти тя крещи.

Сега завинаги е там сама прокудена.
Сега завинаги е тя за мен изгубена.

Сега кръвта във вените е ледена, горчива,
а любовта ми някъде във мир почива.

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??