29.11.2006 г., 10:45 ч.

Сега, приятелю, разбирам 

  Поезия
1061 0 1

Когато обещание

превърне се във вярност,

уж без грам вълнение,

тръпнеш да я видиш.

Когато в лунното обаяние

чрез нея себе си обикнеш...

Сега, приятелю,

мисля, те разбирам...

че това е любовта,

и искам и аз да я изпитам.

 

 

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??