22.05.2021 г., 20:00 ч.

Сега съм вятъра 

  Поезия » Бели стихове
440 0 3

Свободата си искам!

Не ми я даваш,

но аз вече я взех,

от тебе избягах

надалеч, надалеч.

Вятърът ми даде

магични крила-

с тях аз мога да летя,

с тях летя

и гоня хоризонта,

и залезът следвам

все на запад.

Оковите строших

отдавна в душата.

Сега съм вятъра,

сега съм вятър...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??