2.03.2018 г., 14:59 ч.

Сеир 

  Поезия » Пародии
804 2 4

Оставам тиха и незрима

за шумния околен свят.

Гледам го, а в него има:

кой е по и най-устат,

 

хвалби и шумни писари,

скупчена тълпа, сеир,

встрани стоящи бисери-

учат се на келепир.

 

Така керванът лъкатуши.

Днес е тук, а утре там

мачка с гумени ботуши

и няма милост, нито срам.

 

Останах още по-объркана

стъпките големи са, видях!

А аз съм много, много сбъркана -

не мога да вървя по тях...

Е.И....?

© Елена Всички права запазени

:)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??