4.11.2010 г., 20:27 ч.

Секс за една нощ 

  Поезия » Бели стихове
2320 0 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Черни рокли,

дантели с жартиери,

сатенени чаршафи

намекват за нежен секс!

Срещнах те случайно в нощта!

Беше тъмно - всяка част от теб

трепереше и нашепваше за секс...

Поканих те с целувка в тъмнината,

преплетохме телата

Ти сам посрещна зората,

а спомена за мен -

бе останал само в ехото

на токчета, които напускаха...

стаята преди да изгрее слънцето!

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??