Nov 4, 2010, 8:27 PM

Секс за една нощ 

  Poetry » White poetry
2409 0 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Черни рокли,

дантели с жартиери,

сатенени чаршафи

намекват за нежен секс!

Срещнах те случайно в нощта!

Беше тъмно - всяка част от теб

трепереше и нашепваше за секс...

Поканих те с целувка в тъмнината,

преплетохме телата

Ти сам посрещна зората,

а спомена за мен -

бе останал само в ехото

на токчета, които напускаха...

стаята преди да изгрее слънцето!

© Боряна Ганчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??