Тиха нежна ноща,
Донесе си яркостта,
Звезди блещукаха,
Чак танцуваха,
Небето ясно
Беше празно,
Листа летяха,
Из небесата светеха,
А селските огньове,
Опиянени разпростреха,
Топло вълшебство,
Из сърцето селско,
В.П
© Виктория Петкова Всички права запазени