Feb 3, 2024, 8:40 PM

Селско сърце 

  Poetry » Free verse
108 0 0

Тиха нежна ноща,

Донесе си яркостта,

Звезди блещукаха,

Чак танцуваха,

Небето ясно

Беше празно,

Листа летяха,

Из небесата светеха,

А селските огньове,

Опиянени разпростреха,

Топло вълшебство, 

Из сърцето селско,

 

В.П

© Виктория Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??