29.08.2009 г., 12:22 ч.

Селско утро 

  Поезия » Друга
741 0 19

Хората небръснати.
Груб и весел смях.
Ведрина над къщите.
Но какво са къщите?
Къщите са прах.

Мене ми е говора,
утрото, смеха.
Мене ми е голата,
светнала душа.

Мене ми е болката.
Мене - радостта.
Всичко друго - колко е? -
ще ви го простя.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??