12.04.2012 г., 11:26 ч.

Семе от добро 

  Поезия » Друга
859 0 17

 

Семе от добро

 

Искаш ли да видиш през моите очи

колко малко има по света семе от добро

и колко много  сълзи,

и боли, боли... във всяко мое ядро!?

 

Искаш ли да видиш как, докато венчелистчетата падат,

денят се прощава с вечерта,

цветята умират, бавно се разпадат,

тъжно и красиво като една мечта?

 

Остава семето незряло, също пъпки

да стои, когато узрее, вятърът ще го посее

в черната земя, то там ще кълни!

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??