"Скъпа, искам да ти купя
нещо секси, по така,
еротично да разчупя
сексуалната игра...
И решил съм вече к'во -
Ще е сбъдната мечта!
Радвай се, о, мое зло,
ще те зарадвам... със метла..."
"Скъпи, ах, че съвпадение...
Туй нарича се съдба!
Ти имаш мойто вдъхновение,
че също теб със нещо ще даря...
Задачата бе тежка, невъзможна,
не можех нощем да заспя!...
Но разреших проблема сложен -
Каскет ти купих с дупки... за рога... "
15.03.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
Пусто бачкане, няма време за почти нищо, а когато почивам, както днес, пак няма време, че отхвърлям други задачки 😂
Мерси, че намина насам 💐