13.02.2011 г., 15:30 ч.

Семейно стихче 

  Поезия » Любовна
621 0 1

Нашият живот е вентилатор,
перките сме аз и ти,
все въртим се, правим вятър,
сменят се еднакви дни.

Нажежи се до червено
свързващата ос,
за почивка няма време,
какво остава за любов.

Малко секс - за самочувствие,
после поглед мълчалив,
хладни са ръцете, устните,
в душите се надига вик.

Вятърът открадна думите
и навред ги разпиля,
вентилаторът подрънква:
Обичаш ли ме?
Да.

© Аманда Лиър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??