11.11.2009 г., 16:46 ч.

Семейство 

  Поезия » За деца
538 0 0

- Знай, понякога нали
ти не можеш дори
да разбереш...
Как могъщият живот
следва своя собствен ход,
така растеш!
Но във всеки момент,
на тревоги щом си в плен,
имаш нас, дума аз ще ти дам,

че до теб ще вървим,
над мечтите ти ще бдим!
Повикай ни!
Ще сме там!

- Как със този дълг голям
ще се справя, аз не знам,
дори за миг?
Всъщност имам ли аз власт,
или съм само част
от план велик?

- След деня идва нощ,
но и в теб е скрита мощ.

Знай това...
Ний сме там!

© Мимоза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??