25.11.2022 г., 22:22 ч.

Семейство 

  Поезия
97 0 0

 

Къде отива ни душата,

след срещата със мрака.

Ще ме чакат ли любимите ми хора,

или сама ще съм без никаква до мен опора.

Един живот ли ний живеем,

една и съща песен ли ще пеем.

Не ме е страх аз да разбера,

къде душата ще отиде след раздялата с ума.

Не мисля, че ще съм някога сама,

защото имам аз любов, майка и сестра.

 

© Alexandra Rukova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??