7.02.2008 г., 15:17 ч.

сенки 

  Поезия » Източни форми
464 0 0

                            * * *

 

Уморени сенки. Леденее постелята.

                                               Не спи вечерта,

                                                             щом денят е прострелян.

© Румена КолароваШиндлер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??