Feb 7, 2008, 3:17 PM

сенки 

  Poetry » East forms
469 0 0

                            * * *

 

Уморени сенки. Леденее постелята.

                                               Не спи вечерта,

                                                             щом денят е прострелян.

© Румена КолароваШиндлер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??