20.03.2019 г., 2:01 ч.

Сенрю 

  Поезия » Източни форми
426 0 4

Депутатите

видимо напълняха...

Народна парá!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??