18.09.2019 г., 0:44 ч.

Септември е! 

  Поезия » Пейзажна
259 0 0

Септември е. Лятото свърши!
Тихо капят есенни листа!
Мечтаят красиво всичко да завърши,
но повличат след себе си тъга!

 

Остана само споменът златен.
Морето с него тихо заспа!
Септември е дъждовен опасен,
но пък има различна красота!

 

Вятърът е доста раздразнен.
Подгонва пожълтелите листа.
Септември е щастливо обагрен!
От всички цветове си набра!

 

Нека не свършва предела безкраен!
Жадува го самата синева!
Септември е трайно изваян!
Остава златист чак до зимата!

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??