14.09.2017 г., 11:47 ч.  

Серенада 

  Поезия » Любовна, Акростихове
670 0 0

Свири гайдарино, свири.

Една песен искам да изпея.

Роб съм аз на любовта.

Една жена ме омагьоса.

На брега на едно море тя ме срещна.

Аз бях свободен, но тя ме окова.

Дано тез окови никога не се строшат.

Аз искам да съм роб на любовта.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??