Sep 14, 2017, 11:47 AM  

Серенада 

  Poetry » Love, Аcrostis
678 0 0

Свири гайдарино, свири.

Една песен искам да изпея.

Роб съм аз на любовта.

Една жена ме омагьоса.

На брега на едно море тя ме срещна.

Аз бях свободен, но тя ме окова.

Дано тез окови никога не се строшат.

Аз искам да съм роб на любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??