29.03.2012 г., 20:35 ч.

Сестрата на вятъра 

  Поезия » Философска
634 0 1

В памет на Габи (1992- 2012)

Липсваш ни, миличка!

 

 

Раздаваше безброй усмивки на всички,

дивата сестра на вятъра беше.

По-свободна от най-волните птички,

слънцето от теб светлината крадеше!

 

Вятърът ли от нас те отне?

Или това е някаква шега...

Слънцето ли при себе си те взе,

за да не те рани света?

 

Ти беше много по-възвишена

от всички земни създания.

Душата ти бе съвършено разлистена!

Не го побират нашите съзнания...

 

Онази усмивка лъчезарна

защо я няма днеска?

Молим се да е лъжа коварна,

но къде е прямотата ти детска?!!

 

Вярвам, че ти си при светлината,

при най-добрите хора.

Че там още се развива душата

и ни раздаваш обич отгоре!

 

Но липсваш на всяка тревичка,

липсваш на света безспир!

За тебе тъгува всяка душичка!

Мила Габи, почивай в мир!!!

 

 

 

 

29.03.2012 г.

 

 

 

 

© Т.Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??