9.05.2008 г., 10:15 ч.

Сестрица 

  Поезия » Друга
644 0 1

   Слънцето за миг поспря,

огледа се потърси своята сестра.
Видя я и със силен глас извика:

"Луна е най-красивата над цялата Земя!

Добра е тя със мен и с всички хора на света!".

Луна погледна го и с примиреният си глас отвърна му:

"- Уви, не е така! Нощта закрилям, братко, аз, а тя не е добра"

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??