15.03.2022 г., 15:39 ч.

Сезони 

  Поезия » Пейзажна
306 0 0

Акация се разлисти,
лястовичка прелетя
Кокиче цъфна,
дойде пролетта 

 

Жарко слънце грее
Морето се синее
Вълните бушуват
Всякакви рибки плуват 

 

Лятото почти си отиде вече
Августко слънце изпече 
Листата пожълтяха 
Птиците на юг полетяха 

 

Времето застудя

Бял сняг заваля 
Стана снежна покривка
Побеля горската боровинка

 

Ванеса Мирославова

15.03.2020

 

 

 

© Ванеса Мирославова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??