25.08.2009 г., 11:11 ч.

Сезони 

  Поезия » Друга
998 0 7

Неми треви шумолят,

вятър ги гали студен,

есента носи позлата.

 

Тъжни кристали валят,

вихри донасят смъртта,

всички треви ще умрат.

 

Семена покрити ще спят

под завивка от зимен сняг,

напролет ще се събудят.

 

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??