Aug 25, 2009, 11:11 AM

Сезони 

  Poetry » Other
1007 0 7

Неми треви шумолят,

вятър ги гали студен,

есента носи позлата.

 

Тъжни кристали валят,

вихри донасят смъртта,

всички треви ще умрат.

 

Семена покрити ще спят

под завивка от зимен сняг,

напролет ще се събудят.

 

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??