31.08.2014 г., 15:27 ч.

Сезони 

  Поезия » Любовна
567 0 0

И съм пролет,и лято, и есен, и зима.

И се смея, и плача през пет секунди.

Да бъда разбрана е трудно.

Дори и аз не умея.

И съм дъжд, и сняг, и вятър.

От слънцето бягам.

И съм нощ - черна и тъжна.

И луна съм самотна, далечна,

И звезда съм - студена, трептяща...

и съм много, и малко,

хем жена, хем дете малко.

Урагани бушуват в мене.

Виж ме – това съм.

Такава дива, странна, нормално ненормална.

Все още ли ме желаеш.

© Йълдъз Пелтекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??