И съм пролет,и лято, и есен, и зима.
И се смея, и плача през пет секунди.
Да бъда разбрана е трудно.
Дори и аз не умея.
И съм дъжд, и сняг, и вятър.
От слънцето бягам.
И съм нощ - черна и тъжна.
И луна съм самотна, далечна,
И звезда съм - студена, трептяща...
и съм много, и малко,
хем жена, хем дете малко.
Урагани бушуват в мене.
Виж ме – това съм.
Такава дива, странна, нормално ненормална.
Все още ли ме желаеш.
© Йълдъз Пелтекова All rights reserved.