24.09.2007 г., 16:48 ч.

СЕЗОНИ НА СЪРЦАТА 

  Поезия
429 0 3

Ти беше летен и аз бях лятна!
Сега сме зимни и мьлчим!
Къде е нежността ни необятна?
Защо със тебе тук седим?

Ти гледаш мен, аз гледам тебе,
а идва бавно вечерта!
Очи в очи сме ние вплели,
а в лед е нашата душа!

Като сезоните менят се
човешките ни две сърца!
Подай ръка да си простиме
за грешките ни в любовта!

© Мария Кичукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??