11.01.2012 г., 11:58 ч.

Сезоните на любовта 

  Поезия » Любовна
831 0 6

Самотен бряг и морски бриз,
навяващ спомени и болка.
Мечта - изпълнена с каприз,
поела свойта обиколка.

Поле дъждовно, тъжна песен,
небето плачещо със мен.
Въздишка тиха - нос провесен,
разсъдък, в полет устремен.

Гора вековна, снежна диря,
затулен друм напред.
И сам копнежът  - път намира,
сиротно скита се навред.

Поля зелени, дъх на младост,
отново бликна светлина.
Любов омайна -  носи радост,
обвита в нежна пелена!

© Пламен Енчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??