10.09.2008 г., 22:48 ч.

Сезонно е 

  Поезия » Любовна
620 0 10

Солта от кожата ми вече пада

и няма помен от море.

Една мечта в натура е изляна

и ти си в нея - моето момче!

 

С тебе зимата посрещам,

без да ме е страх. Какво пък?!

Вместо летен дъх и песен,

скоро ще ни радва сняг.

 

Нима е от значение сезона,

щом вътре в мен любов расте?

Виж каква красива есен - и

любов, окъпана във цветове!!!

© Мартина Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??