8.11.2007 г., 9:56 ч.

Шах и мат. 

  Поезия » Друга
740 0 13
 

Шах и мат.

 

Когато и където мен ме няма,

започва пъстрошареният свят -

великата божествена промяна,

вселенската игра на шах и мат.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??