30.09.2016 г., 16:44 ч.

Шаман 

  Поезия » Любовна
366 1 5

Искам до мен да си вечно.

Да те топля с грижовната длан.

Да усещаш в душата човечност.

Да заспивам с духовен шаман.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??