Sep 30, 2016, 4:44 PM

Шаман 

  Poetry » Love
368 1 5

Искам до мен да си вечно.

Да те топля с грижовната длан.

Да усещаш в душата човечност.

Да заспивам с духовен шаман.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??