19.02.2005 г., 11:16 ч.

шантасмагория VІ 

  Поезия
677 0 1

 

 

 

мислите ми са морски течения
тялото ми плува в тях
и потопено
измества течни мисли
архимедни
равни на обема
на шоколадения ми тен
наокеанен

вселенско ми е
архангелски хор меден ме преследва
след седмото небе не стене
а аз с иконата на Архимед
отварям двери райски
където в двора пасė крава Милка
и звуците о(т)борно смазват ме
нашоколаТен

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??