Слънчо светли лъчи рони.
Тичат щъркели на юг.
Сякаш шарени бонбони –
листи падат тук и тук…
Скачат босите крачета,
лазят златните листа.
Всичко живо в таз планета
днес посреща есента!
Литатру
© Величка Богданова - Литатру Всички права запазени