Sep 26, 2018, 7:21 PM  

Шарени бонбони 

  Poetry » For kids
638 1 5

Слънчо светли лъчи рони.
Тичат щъркели на юг.
Сякаш шарени бонбони –
листи падат тук и тук…

Скачат босите крачета,
лазят златните листа.
Всичко живо в таз планета
днес посреща есента!

 

Литатру
 

© Величка Богданова - Литатру All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??